Branko Miklobušec se je rodil v Križevcih na Hrvaškem. Petnajstleten je prišel v Izolo in se vpisal na Srednjo gostinsko in turistično šolo. Po končani šoli in obveznem služenju vojaškega roka se je vrnil v Izolo kot kuhar, vodja izmene in vodja gostinske dejavnosti v Hotelu Riviera. Če v službi bolj malo kuha, pa zato tem raje doma otrokom in ženi pripravi kaj dobrega in okusnega. Ta mojster kuhanja je na delo in nadaljnji študij pospremil že vrsto generacij mlajših gostincev in kuharjev. Delo z mladimi mu je poseben izziv in v veliko zadovoljstvo.
Spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki se hranijo v vašem spletnem brskalniku, v njih so shranjeni podatki o izbrani regiji, služijo za vodenje sej uporabnikov in podobno. Poleg tega nam omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.
Preko zavihkov na levi strani lahko nastavite vse vaše nastavitve piškotkov na teh straneh.
Nujni piškotki
Nujni piškotki morajo biti vklopljeni ves čas, saj brez njih spletna stran ne more delovati.
Tretjeosebni piškotki
Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev in najbolj priljubljene strani.
Ohranjanje teh piškotkov nam pomaga izboljšati našo spletno stran.
Politika piškotkov
Več informacij o uporabi piškotkov si preberite tukaj.