Pred "špliter bunkerjem" na Vodnikovi 9 v Celju, okrog 1960

Skozi kuhinjsko okno gledata z leve: stara mama Marija Žurga, roj. Kangler in moja mama Frančiška (Fanika) Butinar, roj. Žurga; stojimo z leve: moja sestra Ljudmila (Milka) Kač, roj. Butinar, prvoobhajanec Rudi in sestra Brigita Milena (Gita) Bračič, roj. Butinar. Fotografija je spomin na moje prvo sveto obhajilo. Zanjo je »zaslužen« oče Rudi Butinar st., ki jo je posnel s fotoaparatom vzhodnonemške izdelave "PENTONNA II". »Pozirali« smo mu pred našim stanovanjem pri t. i. "špliter bunkerju", ostalino iz č ...

Fotografija je spomin na moje prvo sveto obhajilo. Zanjo je »zaslužen« oče Rudi Butinar st., ki jo je posnel s fotoaparatom vzhodnonemške izdelave "PENTONNA II". »Pozirali« smo mu pred našim stanovanjem pri t. i. "špliter bunkerju", ostalino iz časa II. svetovne vojne, ki je bila sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja odstranjena.

Prispeval: Rudi Butinar

Celje

Osebe na fotografiji

Marija Žurga, roj. Kangler, Frančiška (Fanika) Butinar, roj. Žurga, Ljudmila (Milka) Kač, roj. Butinar, Rudi Butinar, Brigita Milena (Gita) Bračič, roj. Butinar

otroci, družina, prazniki,