skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Novinarji in sodelavci Radia-Tednika Ptuj 1991

Radio Ptuj je bil ustanovljen 2. januarja 1963 in je samostojno deloval do februarja 1976, ko se je združil s Ptujskim tednikom
v zavod Radio-Tednik Ptuj. Prvi studio je bil na ptujskem gradu v vzhodnem grajskem stolpu, kasneje so ga preselili v kletne prostore na Raičevi ulici 6. Tako je bil leta 1991 Radio Ptuj del medijske hiše Radio-Tednik Ptuj.
 
Preberi več
V letu 1991 se je današnji Štajerski tednik imenoval Tednik, izhajal je enkrat tedensko ob četrtkih. Direktor zavoda je bil Franc Lačen, odgovorni urednik Ludvik Kotar, Jože Šmigoc pomočnik odgovornega urednika in lektor, Štefan Pušnik pa tehnični urednik.
 
Radio in časopis sta si delila novinarje. Novinarji, ki jih slišimo v takratnih radijskih javljanjih, so Darja Lukman (danes Lukman Žunec), Nataša Vodušek (danes Petrovič), Martin Ozmec, Vida Topolovec, Jože Bračič, Jože Šmigoc in Majda Goznik.
Na radiu so delali tudi napovedovalci, jih pa v času izrednega 24-urnega javljanja nismo slišali, razen enkrat Marjana Nahbergerja, ki je bil sicer vpoklican v enote TO.
 

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam