Predstavitev dvojezične pesniške zbirke Roberta Dedenara

Plastične pregrade, kljubovalno cvetličenje Preberi več
Sintetiche siepe, ostinate infiorazioni

7. decembra 2006 je v Kosovelovi knjižnici Sežana predstavljena dvojezična pesniška zbirka Roberta Dedenara. Na predstavitvi so sodelovali: pesnik Roberto Dedenaro, prevajalec Marko Kravos, ki je pesnika predstavil, prevajalka Jolka Milič in predstavnica ZZT - EST Martina Kafol, ki je program povezovala. V kulturnem programu sta sodelovala glasbenika: Martina Furlan, vokal, in Marko Čepak, kitara.

Literarnem večeru je sledilo odprtje fotografske razstave Miniature 2006 in podelitev priznanj fotografom za najbolje uvrščena dela.

Ključne besede

Dedenaro, Roberto, DOMOZNANSKE ZBIRKE, DOMOZNANSTVO, FOTOGRAFIJE, ITALIJANSKA POEZIJA, Kosovelova knjižnica Sežana, LITERARNO PREVAJANJE, Milič, Jolka, PREVAJANJE V SLOVEŠČINO