Zemljevid

Od leta 1996 pa do leta 2002 je v Škofji vasi v hiši št. 51b  delovala lokalna radijska postaja Radio Fantasy, ki pokriva območje Savinjske in Šaleške doline. Njen ustanovitelj je bil Robert Šprah. V njenem programu je poudarek na posredovanju lokalnih novic, lokalnih prometnih informacij in podatkov o vremenu. Njegov glasbeni program je namenjen predvsem mlajšim generacijam. Ker obstoječi prostori v Škofji vasi niso omogočali nadaljnjega razvoja,  je Radio Fantasy  septembra 2002 svoj studio preselil v večje prostore na Lavi 7 v  zgradbo uprave nekdanjega gradbenega podjetja Ingrad Celje.

Kazalo

dr. Milko Mikola