skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Map  

Razvojno združenje Repentabor

Razvojno združenje Repentabor, ki je bilo ustanovljeno leta 2007 in šteje približno 130 članov v različnih sekcijah (balinarska, mladinci, vinarji, pevski zbor), je nadvse aktivno tudi na področju pohodništva, kulture in izdajanja publikacij.

Read more

Razvojno združenje Repentabor je bilo ustanovljeno leta 2007 z namenom spodbujanja razvoja kraja in druženja prebivalcev vasi na območju Repentabra. Posebej smo ponosni na naš Združeni mešani pevski zbor, ki združuje pevce z obeh strani meje in sodeluje v kulturnih programih, ki spremljajo skoraj vsako prireditev v kraju, nastopa pa tudi na revijah v širšem prostoru Slovenije in na tujem. Naša igralska skupina prikazuje dogodke, vezane za življenje kraja, in neguje narečni jezik. Mladino in otroke združujemo ob ustvarjalnih delavnicah in sodelovanju na etnoloških prireditvah na Krasu. Pripravljamo tematsko pot Kamna in kamnarstva, ki bo prikazala življenje Repentabra skozi zgodovino in pospešila razvoj kamnarstva in turizma.

Photo gallery

Location

Show location

Information

Categories

Society

Phone

041 768 757

E-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Published

22.12.2017 14:13

Modified

22.12.2017 14:13

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam