Staro kovačijo, ki bi lahko bila tehnični spomenik, so podrli in zgradili gostilno.
Preden so leta 1958 zgradili avtocesto Ljubljana-Zagreb, je šla skozi Grosuplje pomembna cesta, ki so ji rekli Velika cesta, iz Ljubljane preko Višnje Gore do Novega mesta in naprej proti Karlovcu. V Grosupljem so se vozniki ustavljali v gostilnah pri Finžgarju, Koščaku, Rusu, Hlačmanu in Vodičarju, ob cesti pa so svoje delo opravljali tisti obrtniki, ki so jih tovorniki potrebovali: kovači, kolarji, sedlarji … Znana Grosupeljska kovača ob Veliki cesti sta bila Anton Zrnec in Matevž Štefančič. Štefančičeva kovačija je stala nasproti Vodičarjeve gostilne, Zrnčeva pa nasproti Hudetove, po domače Hlačmanove gostilne.
Za Zrnčevo kovačnico je bil hlev, zraven pa je bila prizidana delavnica, popravljalnica in prodajalna koles in strojev, ki jo je vodil kovačev brat Alojz Zrnec. Danes je tu Vinska klet Trošt.
Staro Zrnčevo kovačijo na Adamičevi 24a, pol leseno, pol zidano iz kamna, ki bi lahko postala spomenik domače tehnične dediščine, so v 80-letih 20. stoletja podrli in zgradili gostinski lokal, ki je zamenjal več lastnikov. Zadnja leta se je v stavbi ustalila Pizzerija Kovačija. Picerijo sestavlja več prostorov, ki v določenih elementih spominjajo na kmečko hišo. Posedite lahko v osrednjem prostoru ob krušni peči, kjer kurijo z bukovimi drvmi in pečejo pice. V manjšem prostoru se zbirajo zaključene skupine, lepo pa je sedeti v zastekljenem delu lokala in opazovati dogajanje na ulici. Za malico lahko pojeste pico, solato ali testenine. Pice razvažajo tudi na domove.