skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Ešalon praporov na praznovanju 135. obletnice PGD Trebnje

Praznovanje 135. obletnice so izvedli v okviru prireditve Iz Trebanjskega koša v petek, 14. junija 2019. Povorke gasilcev skozi center Trebnjega se je udeležilo več kot 180 gasilcev iz skoraj vseh društev Gasilske zveze Trebnje. Z obiskom sta jih počastila najvišja predstavnika gasilske dejavnosti: generalni direktor Uprave RS za zaščito in reševanje Darko But ter predsednik Gasilske zveze Slovenije Janko Cerkvenik. Prisotni so bili tudi župani občin, častni predsednik Gasilske zveze Trebnje Anton Strah, predstavniki pobratenega gasilskega društva iz Velike Gorice in drugi tovariši iz gasilskih vrst.
Podelili so državna gasilska odlikovanja, osrednja tema pa je bil prevzem novega vozila – avtolestve za potrebe gašenja in reševanja z višin. Blagoslov je opravil trebanjski župnik Jože Pibernik, ključe pa je prevzel voznik Igor Mlakar. Podelili so tudi priznanja našim članom, ki so si izjemno prizadevali za nabavo novega vozila. To so: Lovro Hren, Urban Hren, Boštjan Rogelj, Blaž Vozel, Igor Mlakar, obenem pa tudi nekdanji predsednik Gasilske zveze Trebnje Anton Strah.
Zahvaljujejo se vsem, ki jih podpirajo in vsem, ki so omogočili nakup tako pomembne nove pridobitve za vse 4 občine v naši gasilski zvezi.
Na novih 135 let z gasilskim pozdravom »Na pomoč«!

Slika

Szűrési lehetőségek

Keresés

Tartalom típus

Kategória
Kategória
Kategória
Kategória
Kategória

Régió választása


2008 - 2024 © KAMRA, Production: TrueCAD d.o.o.