skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Gledališče v naravi

V nekem trenutku so gledališko dejavnost usmerili tudi izven gledaliških prostorov. Svoje delo so želeli predstaviti najširšemu občinstvu, ki so ga želeli seznaniti tudi s kulturno in naravno dediščino naših krajev. Hkrati so raziskovali odnos gledališča in zunanjega prostora.

Olvasás tovább

V ciklusu Gledališče v naravi so bile doslej uprizorjene naslednje predstave: K. Sieber: Svojeglavček; F. Levstik: Juntez; P. Militarev: Trije vaški svetniki; Snubaček, vse so bile izvedene v ali pred rojstno hišo Jakoba Aljaža v Zavrhu pod Šmarno goro; F. S. Finžgar: Divji lovec je bila izvedena v Turncu pod Šmarno goro; Mihalkov, J. Novak: Robinzoni in dekleti je bila postavljena pri toplem vrelcu Straža; Milčinski, J. Novak: Gospodična Mici je bila odigrana na kmečkem dvorišču v Goričanah; E. Labiche, J. Novak: Ljubljeni Celimare je bil izveden v atriju gradu Goričane in P. Militarev: Tele in berač, ki je bila uprizorjena kot cestno gledališče pred gasilskim domom v Pirničah.

Vir: KUD Pirniče, Peter Militarev

Fotó galéria

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Közzétette

Knjižnica Medvode

A digitális gyűjtemény szerzője

Tatjana Mavrič

Kapcsolattartó

Tatjana Mavrič

Partnerek

KUD Pirniče

Jelszavak

AMATERSKO GLEDALIŠČE, GLEDALIŠKI PLAKATI, kulturno-umetniška društva, KUD Pirniče, Pirniče, Medvode

A közzététel dátuma

08.11.2018 08:08

Legutóbbi módosítás

07.11.2018 14:05

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam