skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Današnji utrip društva

Kaj, kje in kako v letu 2010/2011 je program ŠD Sokol Bežigrad za izvajanje svojih dejavnosti, izpolnjevanje poslanstva in združevanja, vzgajanja, razveseljevanja otrok, mladine in odraslih. Per saperne di più
"ŠD Sokol Bežigrad je telovadno društvo, ki z dolgoletnimi izkušnjami na področju telesne kulture zagotavlja športni in rekreativno dejavnost članom in občanom vseh starostnih skupin. Za prioritetno nalogo si postavljamo vsestransko vzgojo mladine in imamo v tem smislu urejeno redno tedensko vadbo po oddelkih. Gojimo vse vrste gimnastike, ritmiko, rekreativne igre z žogo, različne vadbe za starejše in matere z otroki, poleg tega organiziramo še nastope, različna tekmovanja ter športna srečanja družabnega značaja doma in v tujini." so besede predsednika društva mag. Andreja Preglja v glasilu Naše društvo, ki je glasilo članov in prijateljev ŠD Sokol Bežigrad. 

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Data di pubblicazione

06.10.2010 16:02

Ultima modifica

07.10.2010 20:08

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam