skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Mappa  

Razvojno združenje Repentabor

Razvojno združenje Repentabor, ki je bilo ustanovljeno leta 2007 in šteje približno 130 članov v različnih sekcijah (balinarska, mladinci, vinarji, pevski zbor), je nadvse aktivno tudi na področju pohodništva, kulture in izdajanja publikacij.

Per saperne di più

Razvojno združenje Repentabor je bilo ustanovljeno leta 2007 z namenom spodbujanja razvoja kraja in druženja prebivalcev vasi na območju Repentabra. Posebej smo ponosni na naš Združeni mešani pevski zbor, ki združuje pevce z obeh strani meje in sodeluje v kulturnih programih, ki spremljajo skoraj vsako prireditev v kraju, nastopa pa tudi na revijah v širšem prostoru Slovenije in na tujem. Naša igralska skupina prikazuje dogodke, vezane za življenje kraja, in neguje narečni jezik. Mladino in otroke združujemo ob ustvarjalnih delavnicah in sodelovanju na etnoloških prireditvah na Krasu. Pripravljamo tematsko pot Kamna in kamnarstva, ki bo prikazala življenje Repentabra skozi zgodovino in pospešila razvoj kamnarstva in turizma.

Fotogalleria

Posizione

Mostra posizione

Informazioni

Categorie

Associazione

Telefono

041 768 757

Email

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Data di pubblicazione

22.12.2017 14:13

Ultima modifica

22.12.2017 14:13

Možnost filtriranja

Ricerca

Tipo di contenuto

CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE
CATEGORIE

Organizzazione

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam