skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Radio-Tednik Ptuj med slovensko osamosvojitveno vojno

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj vas v torek, 22. junija 2021, ob 19.30 vabi na prireditev in otvoritev razstave ob dnevu državnosti Radio-Tednik Ptuj med slovensko osamosvojitveno vojno. 

V pogovoru z Martinom Ozmecem in Davorinom Jukićem bomo obujali spomine in takratne dogodke ter predstavili istoimensko publikacijo Tjaše Mrgole Jukić. Ob tej priložnosti bo Davorin Jukić knjižnici predal zbirko zvočnih posnetkov Radia Ptuj, ki so nastali v času 10-dnevne vojne za Slovenijo in so svojevrsten zgodovinski vir o takratnem dogajanju na Ptujskem in Ormoškem.

Prisotne bo nagovorila Nuška Gajšek, županja Mestne občine Ptuj. Program bodo popestrili ženski pevski zbor Lilith ter Monika in Primož Kelenc.

Razstava fotografij Martina Ozmeca iz časa vojne za Slovenijo, obogatena z zvočnimi posnetki, bo na ogled od 22. 6. do 2. 7. 2021 v razstavišču knjižnice.

V primeru slabega vremena bo prireditev v razstavišču za vabljene goste. Obiskovalce prosimo, da upoštevajo navodila NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni covid-19.

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Naziv

Radio-Tednik Ptuj med slovensko osamosvojitveno vojno

Čas dogodka

22. junij 2021, ob 19.30

Lokacija

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj

Kategorije

Razstava
Pogovor

Datum objave

17.06.2021 14:53

Zadnja sprememba

17.06.2021 15:58

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam