Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož vas v četrtek, 1. julija 2021, ob 17.00 vabi na kuharsko delavnico z Renejem Plavcem.
Tudi vi pogosto uživate med na kosu kruha ali kot naravno sladilo, ne veste pa, kako bi ga še lahko uporabili v kuhinji? Pridite po navdih na kuharsko delavnico. Z nami bo delil svoje ideje mlad in inovativen kuhar, domačin Rene Plavec.
Rene je študent Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem, ki je svoje gostinsko in kuharsko znanje izpopolnjeval v priznanih restavracijah v Sloveniji in tujini, tudi z Michelinovimi zvezdicami. Za njegovo kuhanje je značilen moderen pristop z uporabo molekularne kuhinje. Veselijo ga posodabljanje receptov, preizkušanje novih kombinacij okusov in poigravanje z živili. Najdragocenejše naravno živilo, med, nudi veliko izzivov.
Ste dovolj drzni za medeno popestritev vaše vsakdanje kulinarike?
Dogodek bo izpeljan v skladu z veljavnimi ukrepi NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni covid-19.