skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Razvojno združenje Repentabor

Razvojno združenje Repentabor, ki je bilo ustanovljeno leta 2007 in šteje približno 130 članov v različnih sekcijah (balinarska, mladinci, vinarji, pevski zbor), je nadvse aktivno tudi na področju pohodništva, kulture in izdajanja publikacij.

Preberi več

Razvojno združenje Repentabor je bilo ustanovljeno leta 2007 z namenom spodbujanja razvoja kraja in druženja prebivalcev vasi na območju Repentabra. Posebej smo ponosni na naš Združeni mešani pevski zbor, ki združuje pevce z obeh strani meje in sodeluje v kulturnih programih, ki spremljajo skoraj vsako prireditev v kraju, nastopa pa tudi na revijah v širšem prostoru Slovenije in na tujem. Naša igralska skupina prikazuje dogodke, vezane za življenje kraja, in neguje narečni jezik. Mladino in otroke združujemo ob ustvarjalnih delavnicah in sodelovanju na etnoloških prireditvah na Krasu. Pripravljamo tematsko pot Kamna in kamnarstva, ki bo prikazala življenje Repentabra skozi zgodovino in pospešila razvoj kamnarstva in turizma.

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Kategorije

Društvo

Telefon

041 768 757

Elektronski naslov

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontaktne osebe

Bojana Vidmar

Datum objave

22.12.2017 14:13

Zadnja sprememba

22.12.2017 14:13

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam